úterý 28. října 2014


Bydleni na Malte?


Sliby se maji plnit nejen o Vanocich, tak tady to je :-) V tomto clanku nechci psat, jestli tu maji jiny zivotni styl (maji), ale chci ukazat, v jakem prostredi ziji. Tedy jak to u nich doma vypada.

Casto se me lidi ptaji, jestli se tady doma chodi v botech, tak musim rict, ze ano. Ale maji take prezuvky, v kterych jsou pouze doma, jen se jednoduse neprezouvaji hned u vchodovych dveri a nekdy je hold nepouziji vubec.
Mladi lide maji podobny byty, jak u nas, s tim rozdilem, ze tu moc neni veci z IKEA, jelikoz ta je nejbliz na Sicilii. Ale jejich bydleni neni tak originalni jako bydleni jejich rodicu. Ti maji casto nabytek z dob, kdy se nastehovali. Takze neni problem videt nabytek 30 i 40 let stary.
Jelikoz je tady asi 90% vericich lidi, tak se to podepisuje i na vybaveni. Temer vsude muzeme videt nabozenske predmety jako je Jezis, Posledni vecere, krizky atd.
Nejrozdilnejsi je asi vybaveni obyvaku, ktery neslouzi k posezeni s navstevama nebo popripade k relaxaci. Na sedacce casto sedi velky plysak a vsude jsou fotky jejich deti a to nejlepe ze svatby.
Pohled ke vchodovym dverim.


Vsechny ty obrazy maji neco spolecneho s historii rodiny...dedeckove, prababicky atd.


Predpokladam, ze nekteri se budou bavit na muj ucet, kdyz uvidi tuto "velkou" zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat